Training

voor jullie

Verbinding...

Als er 1 ding in de zorgwereld een feit is, is dat we dagelijks met veranderingen te maken hebben. De ontwikkelingen gaan in een sneltreinvaart en er moet steeds meer met steeds minder.

Elkaar zien en horen is ook hier de kern. Want waar oprechte aandacht is voor jezelf en elkaar, ontstaat verbinding. Verbinding is essentieel om te dragen wat er als team dagelijks op jullie afkomt.

Werkwijze

Het gevoel van onveiligheid, niet gezien en gehoord worden, zijn juist de dingen waar het binnen een team om draait. In de trainingen leren jouw medewerkers weer de regie en daarmee de verantwoordelijkheid te pakken over dat wat van hen is. Om te denken in mogelijkheden en te zien wat er gebeurt als jij je aandacht op de juiste dingen inzet. 

 

Ik kijk in mijn trainingen naar dat wat er zichtbaar speelt maar vooral naar dat wat niet wordt uitgesproken. Dit zijn vaak de belangrijkste dingen omdat het zelden echt gaat over het rooster wat niet lekker loopt. Doormiddel van energie, humor maar ook een spiegel daag ik medewerkers uit om te ervaren wat er gebeurt op het moment dat de regie weer bij hen ligt.

Trainingen met humor energie interactieve sessies een spiegel

Ieder team is uniek en heeft andere behoeften. Ik pas mijn trainingen hierop aan. Naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek, maak ik een vrijblijvend en op maat gemaakt voorstel passend voor jouw team. 

 

Wil je weten wat voor trainingen ik voor jouw team kan geven om ze weer in hun (veer)kracht te zetten? Hiernaast zie je een aantal voorbeelden van de soort trainingen waarvoor je bij mij terecht kunt.

Herkenbaar...

Hoe zorg je dat jouw team weer in beweging komt? Hoe zorg je dat jouw team met verandering om kan gaan? Hoe zorg je dat jouw team weer verantwoordelijkheid pakt? Hoe zorg je dat jouw team van klagen naar actie gaat? Hoe zorg je dat jouw medewerkers weer voor zichzelf gaan zorgen? Hoe zorg je dat jouw medewerkers weer energie krijgen? Hoe zorg je dat jouw medewerkers zich gezien en gehoord voelen? Hoe zorg je voor meer veerkracht in jouw team ondanks de werkdruk?

Onderstaande organisaties gingen je voor