Hi, fijn dat je er bent !

Wat goed dat je de stap hebt genomen om nu voor jezelf te kiezen.

Als verpleegkundige weet ik hoe het is om alles te geven, maar het gevoel te hebben dat je niet gezien en gehoord wordt. En volgens mij is dat waar het om gaat. Iedereen wil gezien en gehoord worden. Dat was voor mij een reden om verpleegkundige te worden, om patiënten en hun dierbaren juist dat gevoel te geven in een voor hun moeilijke tijd. 


Ik zag hoe krachtig dit was vanaf het moment dat mijn moeder ziek werd en wat de zorgprofessionals voor haar betekende in haar moeilijke tijden. Dat maakte de keuze voor het vak van verpleegkundige makkelijk, hier wilde ik ook onderdeel van zijn.

...het volgen van je hart

Ruim 10 jaar ben ik verpleegkundige in verschillende werkvelden geweest. Ik zag dat, naast het werken met patiënten, mijn kracht lag in het coachen van collega’s en studenten.


Ik volgde mijn hart en ontwikkelde mezelf in dat waar ik goed in ben; het coachen en trainen van verpleegkundigen en andere zorg professionals. Al sinds 2010 help ik hen om weer de regie te pakken over hun werkplezier, balans tussen energie en persoonlijke ontwikkeling.

Voor alle zorg professionals

Al snel merkte ik dat ik dit niet alleen voor patiënten en hun dierbaren wilde doen, maar ook voor mijn collega’s (in opleiding). Tijdens mijn loopbaan als verpleegkundige ontwikkelde ik mij al snel tot coach en trainer voor verpleegkundigen en andere zorgprofessionals.

 

Na 10 jaar werkzaam te zijn als verpleegkundige, coach en train ik alweer meer dan 13 jaar binnen de zorg en help ik hen weer om de regie terug te pakken over hun werkplezier, energie en persoonlijke ontwikkeling.

"Taking care of yourself at your worst is the bravest thing you can ever do."

Tijd voor verandering!

Ik ben benieuwd waarom je bij mij terecht bent gekomen. Wat mag ik voor jou betekenen? Misschien ben je al helemaal klaar voor verandering of voel je wel dat je iets anders wilt, maar heb je de woorden er nog niet voor? Stuur me gerust een bericht om verder kennis te maken. Ik neem de tijd om naar je te luisteren en jouw verhaal te horen. Samen kijken we naar hoe ik je verder kan helpen.