Coaching

voor jou

Wat jij nu voelt...

Terwijl jij dit nu leest voel je weinig energie. Heb je een vol hoofd en is goede slaap iets uit een sprookje. Je hebt het gevoel dat de drukte op je werk je vooral overkomt, dat besluiten vooral over jou in plaats van met jou worden genomen. Je voelt dat het niet uitmaakt hoe hard je ook werkt, je wordt niet gezien en niet gehoord.

Na een dag werken kom je leeg thuis en heb je weinig energie over voor je gezin of je vrienden. Je vraagt je steeds vaker af waarom je dit werk nu eigenlijk doet? De glimlach die je had toen je begon met je werk, is nu vooral een vraagteken.

Waar ik jou naartoe help...

Jij hebt alles al in je om de dingen aan te pakken waar je nu tegenaan loopt. Jij bent jouw enige echte grens. Samen gaan we terug naar de kern, jezelf zien en horen.

Als jij dat doet, pak jij de regie over jouw leven weer terug en leef je vanuit jouw kracht. En als jij in jouw kracht staat, vlam jij als nooit tevoren! Nu is het tijd voor jou, zodat jij er voor de ander kunt blijven zijn!

 

Work on You for You!

In elk traject zit in ieder geval:

Zet jezelf op 1

Omdat jij uniek bent maak ik altijd een op maat gemaakt traject en offerte wat aansluit bij jouw behoeften naar aanleiding van ons kennismakingsgesprek.

De investering voor een traject is vanaf 950 euro exclusief btw. De coaching kan plaatsvinden op je werk, thuis of een andere plek waar jij je fijn voelt. Binnen een straal van 40 kilometer van Utrecht, kom ik naar jou toe. Woon je verder weg, maar wil je wel graag door mij gecoacht worden, dan is online coaching een optie. 

Ben jij klaar om voor jezelf te kiezen?

"You don't have to have it all figured out to move forward."

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? De antwoorden kunnen je wellicht verder helpen. Als je vraag er niet tussen staat, stel ze gerust via een bericht via het contactformulier!  

Dat is voor iedereen verschillend. Coaching is maatwerk. Samen kijken we tijdens jouw gratis oriënterend coachingsgesprek wat jouw doelen zijn. Aan de hand daarvan kijken we samen naar wat nodig is.

Ik werk bewust met pakketten. Hier zit alles in om de coaching zo optimaal mogelijk op jouw doelen te laten aansluiten. Mocht er buiten het pakket om nog behoefte zijn om extra sessies te boeken, dan kunnen deze met korting worden afgenomen.

Er zit meestal twee weken tussen een coachingssessie. Soms kan het fijn zijn om wekelijks een coachingsessie te hebben. Hier kijken we samen naar wat een fijne tijd is dat tussen de coachingssessie zit.

Je krijgt na de sessie een digitale factuur toegezonden. Deze kun je met de betaallink betalen of zelf via bankoverschrijving overmaken. Wanneer je de coaching zelf betaald, is het bij het afnemen van een traject mogelijk om dit in termijnen te betalen. Hier maken we samen passende afspraken over. 

De coaching kun je uiterlijk 24 uur van te voren afzeggen. Binnen 24 uur worden de kosten van de sessie doorberekend.

Wanneer jij goed voor jezelf zorgt, ben en blijf je van waarde voor je werkgever. Dit maakt dat steeds meer werkgevers jouw coaching vergoeden. Daarnaast kun je ook jouw persoonlijk budget inzetten voor coaching. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, vraag hiernaar tijdens ons oriënterend coachgesprek.